Смесителите за баня – модерен и необходим лукс

Смесителите за баня – модерен и необходим лукс

 От 23 ян. 2015

Когато започваме ремонта на банята си, ние отделяме специално внимание на душ кабината, мебелите, ваната и плочките. Да това са едни от основните и важни елементи за обзавеждането на това помещение. Трябва обаче да обърнем внимание и на детайлите. Не можете да си представите, как те могат да променят вида на банята Ви. Към детайли може да отнесете смесителите за мивка, за душа, санитарният фаянс и други. Често хората започват да избират голяма част от тези детайли, едва след като са налепили плочките. Това е голяма грешка. Смесителите за баня е хубаво да бъдат подбрани още в ранен етап от проектирането на помещението.

На пазара днес може да откриете много голямо разнообразие. Най-хубавите смесители за баня са тези с тефлонови глави, но те са много скъпи. Поради тази причина можете да изберете смесители с керамична глава. Те са много широко разпространени и намират приложение във всякакъв тип бани. Хубаво е да бъдете 100% сигурни в избора си, защото може да не Ви се наложи да подменяте никога смесителите си. Трябва да проектирате добре банята си и да прецените как и къде ще разполагате основното обзавеждане и детайлите. Модерните смесители за мивки могат да бъдат с вградено LED осветление, със сензори и много други иновативни функции.

Подберете добре цялостното обзавеждане за банята си и не пестете средства за детайлите. За да превърнете това помещение в приятно и комфортно място за хигиенни нужди, трябва да се постараете за всеки детайл. Започнете промяната сега!

 

 


Още новини

Какво трябва да знаем, когато избираме смесители за баня

По своята същност всички смесители за баня са сложен механизъм, смесващ топлата и студена вода под определено налягане. Смесителите имат различни функции, технологично издържани са и са съществен елемент от ...

Цветови решения при плочките за баня

Важно условие за красива и приветлива баня оказват цветовете, които ще подберете. Предварително решете стила на Вашата баня, както и ефектът, който желаете да постигнете. Плочките са основата на всяка баня. Те придават ...