Нестандартните модерни мивки

Нестандартните модерни мивки

 От 30 юни 2017

Искате да оставите банята Ви да изглежда съвременна и в крак с новите тенденции? Желаете да създадете привлекателна атмосфера, но не искате да натрупате няколко модерни мебели за баня, които запълват банята? Какво ще кажете за мивката? Нещо толкова нужно и ежедневно използвано!
Модерните модели на вградени, в банята, мивки, създават неповторима атмосфера! Извайват усещането за лукс и модерна визия същевременно!
На пазара може да срещнете хиляди модели на умивалници - класически модели или странни такива на пръв поглед! Но именно уникалните дизайни мивки създават онова приятно настроение в банята, което търсите!
Мивките със странна форма са смело решение за банята! Тя е като ''видение'' за помещението! Но пък е неизменна част от най-добрите интериори за баня в света и не напразно!
Мивката в различни цветове е чудесният акцент в банята! Изберете черен матов умивалник, който не само е хит на пазара, но и придава изключително модерна визия в банята.
Красивата мивка много добре се съчетава върху конзолен плот, под който няма нужда да бъде монтиран какъвто и да е било шкаф, като по този начин не само че акцентирате върху умивалника, но и създавате луксозен и стилен интериор!
Странните идеи за мивка не спират до тук! Мивката тип ''чиния'' или ''купа'' е тотален хит през тази година! Не само че привличат вниманието, но и внасят настроение в банята!
Изберете функционални високи мивки, които са съчетани с основната цветова гама на Вашите фаянс и теракота. Всеки може да избере цвета на мивката или да поръча такъв, благодарение на многобройните опции, които фабриките за санитария предлагат!
Бъдете различни и творете! Придайте изтънченост, избирайки най-доброто!

 


Още новини

Какво трябва да знаем, когато избираме смесители за баня

По своята същност всички смесители за баня са сложен механизъм, смесващ топлата и студена вода под определено налягане. Смесителите имат различни функции, технологично издържани са и са съществен елемент от ...

Цветови решения при плочките за баня

Важно условие за красива и приветлива баня оказват цветовете, които ще подберете. Предварително решете стила на Вашата баня, както и ефектът, който желаете да постигнете. Плочките са основата на всяка баня. Те придават ...