Мозайката - олицетворение на класа и стил!

Мозайката - олицетворение на класа и стил!

 От 20 сеп. 2017

Искате ли да преобразите дома си, превръщайки го в този от сънищата си? Желаете ли нестандартност и класа едновременно? Всичко това е постижимо, без много усилия и нерви.
Изненада ли е, че промяната може да започне от плочките? ДА! Плочките в едно помещение оказват голямо влияние относно цялостната визия на дома.
Чували ли сте за плочки тип мозайка? Тези плочки са тоталният хит на 21 век, използвани във всяко едно помещение – от банята до барбекюто на двора! Благодарение на разнообразието от модели мозайка, никак не е трудно да изберете необходимия, за вас, цвят и използван материал за направата му.
Стъклокерамичната мозайка е висок клас мозайка, доближаваща се до най-бляскавите и скъпи плочки, произвеждащи се на пазара. Мозайката има особен вид блясък, който създава усещането за изисканост и брилянтност. Всяка плочка е съставена от умалени квадратчета в различни нюанси на основния цвят, които се променят спрямо източника на светлина. Разбира се, има и такива, които са еднотипни – в един основен цвят, за по-изчистена визия.
Стъклокерамичната мозайка често е използвана за акцент в кухнята, например. Тя привлича погледа и придава цялостна елегантна визия.
Съществуват и мозайки, които са подходящи дори и за външен монтаж т.нар. облицовъчни мозайки. Те смело имитират камък и затова са подходящи както за вътре, така и за отвън. Често, този тип мозайка е използван за облицоване на цяла стена във всекидневната, например, създавайки уют, топлина и приятна атмосфера в дома.
Не се колебайте при избора на мозайка. Тя е един от най-добрите варианти за освежаване на дома, както и за създаване на стилна атмосфера, въз основа, на която, Вие ще се чувствате специално!

 


Още новини

Какво трябва да знаем, когато избираме смесители за баня

По своята същност всички смесители за баня са сложен механизъм, смесващ топлата и студена вода под определено налягане. Смесителите имат различни функции, технологично издържани са и са съществен елемент от ...

Цветови решения при плочките за баня

Важно условие за красива и приветлива баня оказват цветовете, които ще подберете. Предварително решете стила на Вашата баня, както и ефектът, който желаете да постигнете. Плочките са основата на всяка баня. Те придават ...