Важно условие за комфорт в банята - осветлението!

Важно условие за комфорт в банята - осветлението!

 От 27 окт. 2017

Случвало ли Ви се е да усетите, че въпреки прекрасно обзаведената баня, по последни модни тенденции, нещо Ви липсва?! Реално погледнато сте съобразили всичко – качествена санитария, класическа мивка с акцент върху смесителя, луксозни плочки, съчетани с модерен гранитогрес, огледало за разкош и осветление за баня.
Много хора пренебрегват осветлението, което е едно от основните неща във всяка баня. То допринася за приятната атмосфера в банята и улеснява извършването на ежедневните ритуали.
При избора на лампи, от важно значение е светлината, която излъчват. Новите модерни осветителни тела са направени с LED осветление, което освен че е излъчва бяла силна светлина, намаля месечните Ви разходи. Поставете осветление около огледалото, за да можете да видите всеки един детайл! Няколко лунички, разположени по тавана няма да са Ви в излишък, а централно светещото тяло може да бъде акцентът в банята. Не забравяйте приглушените светлини, които допринасят за романтичната обстановка! Такива, които ще могат да Ви пренесат в друго измерение, докато релаксирате във ваната, например.
Осветлението по пода също е чудесен вариант. Много оригинален и широко застъпен сред интериорните дизайнери, този стил ще създаде лукс и уникалност във Вашата баня! Това не само е красота за окото, но докосване на душата!
Не забравяйте да избирате лампи, които са предназначени за баня. Такива със защита от влажност или водни пръски. Това ще бъде полезно за Вас и Вашето спокойствие!
Осветлението за баня е неизменна част при създаването на приятна обстановка. Направете банята си уютна и се наслаждавайте на времето, прекарано в нея!

 


Още новини

Какво трябва да знаем, когато избираме смесители за баня

По своята същност всички смесители за баня са сложен механизъм, смесващ топлата и студена вода под определено налягане. Смесителите имат различни функции, технологично издържани са и са съществен елемент от ...

Цветови решения при плочките за баня

Важно условие за красива и приветлива баня оказват цветовете, които ще подберете. Предварително решете стила на Вашата баня, както и ефектът, който желаете да постигнете. Плочките са основата на всяка баня. Те придават ...